Corona
Tot 1 Juni vinden er waarschijnlijk geen groepslessen plaats. Inschrijven voor juni (onder voorbehoud) kan alvast. Wil je op de hoogte gehouden worden als we toch eerder mogen starten? Stuur me dan je mailadres of telefoonnummer dan neem ik contact op als er veranderingen zijn. 
Privélessen bij mij in Beltrum gaan wel door.


Inhoud cursus
In deze cursus blijven diverse gehoorzaamoefeningen aan bod komen. We zullen stukjes wandelen zonder trekken oefenen, op een leuke manier aandacht krijgen van je hond, hier komen en het blijven op de plaats. Dit alles gaat misschien wel net even anders dan anders. Ik vind het belangrijk dat hond en eigenaar plezier hebben dus we koppelen nuttige oefeningen aan diverse speelse materialen. Voorbeeld: het blijf en hier komen oefenen met een tunnel, of je hond door een aantal staande hoepels sturen.
 
Verder gaan we leuke snuffelspelletjes doen, en zetten we parcoursje neer waarbij we bezig gaan met het lichaamsbesef van je hond en het samenwerken tussen hond en eigenaar. 

Plezier tussen hond en eigenaar staan voorop in mijn lessen. De oefeningen zijn leuk en ook zeker met een doel. De cursus past bij mensen die wat leuks met hun hond willen doen, ik vind plezier en succes belangrijker dan een heel hoog nivo.  Er is uiteraard ook tijd voor vragen en tips. Wil je graag aan een bepaalde oefening werken meld dit vooral ik speel graag in op de wensen van de deelnemers! 

We werken in kleine groepjes van ongeveer 4 honden. Je hond kan meedoen vanaf 6 maanden leeftijd. Jullie hoeven niet perse een eerdere cursus bij mij gevolgd te hebben maar het is wel handig als je hond wat basis oefeningen kent. 

Ik wil geen corrigerende middelen in mijn lessen zien. Dus geen slipketting, antitrektuig etc. Graag een gewoon tuig of halsband en een vaste lijn. 

Bij vragen overleg gewoon even met me! Ben je gewend met slipketting te trainen en denk je dat je hond zonder deze ketting niet te houden is of kent je hond nog helemaal geen basisgehoorzaamheid is het handig om eerst een privéles af te spreken. 

Vanaf 4 juni start er een groep op donderdagavond om 19.30 uur
Vanaf 14 Juni start er een groep op zondag om 10.00 uur 


Bij slecht weer schuiven de lessen een week op. Als de cursus afgerond is start er bij genoeg aanmeldingen een nieuwe groep op Zondagmorgen. 
(cursus gaat door bij minimaal 3 deelnemers)
kosten voor 5 lessen: 70 euro 
inschrijven kan  via mail: info@wijzeroverjehond.nl je ontvangt dan een inschrijfformulier. Vragen? neem gerust contact op!