Funuurtjes

Regelmatig organiseer ik fun uurtjes voor hond en eigenaar. We gaan kennismaken met diverse materialen en ondergronden. We zetten een parcours uit die je samen met je hond langs gaat. Je kunt hierbij denken aan verschillende hoogtes, tunnel, balkjes om over heen te stappen maar ook zoekspelletjes om de hond eens met zijn neus aan de slag te laten gaan. Funuurtjes kunnen bijdrage aan de band tussen hond en eigenaar omdat ze moeten samenwerken. Maar buiten dat is het natuurlijk ook gewoon heel leuk. Je kunt je per uur inschrijven dit kan eenmalig zijn wanneer het uitkomt maar je bent ook altijd welkom om terug te komen op andere data's.  Funuurtjes kunnen zowel individueel als in kleine groepjes plaatsvinden. De honden blijven aan de lijn of zijn individueel los in een afgezet stuk. 


Dit uurtje is geen groepsles maar je loopt zelf met je hond vrij door het parcours (rekening houdende met andere deelnemers) uiteraard help ik en geef ik tips waar nodig. 


kosten 

In kleine groepjes van zo'n 4 honden 15 euro per hond eigenaar combinatie

als je hond afstand nodig heeft in een groep kan daar prima rekening mee gehouden worden. Maar als andere honden teveel stress opleveren voor je hond is het misschien verstandig een privéles te boeken!  


kosten individueel 

30 euro voor 30 minuten

40 euro voor 45 minuten

In overleg is het ook mogelijk om samen met een vriend, vriendin kennis of eigen groep te komen!


Data's  funuur in groepsverband

even geen geplande data's i.v.m. Corona


Opgeven kan via mail info@wijzeroverjehond.nl of app 06-52073216

let op als ik terug mail beland dit soms in de spam! 


Locatie: Waterdijk 1, Beltrum graag even tussen de schuren doorrijden tot je het veldje ziet.