Funuurtjes

regelmatig organiseer ik fun uurtjes voor hond en eigenaar. We gaan kennismaken met diverse materialen en ondergronden. We zetten een parcours uit die je samen met je hond langs gaat. Je kunt hierbij denken aan verschillende hoogtes, tunnel, balkjes om over heen te stappen maar ook zoekspelletjes om de hond eens met zijn neus aan de slag te laten gaan. Funuurtjes kunnen bijdrage aan de band tussen hond en eigenaar omdat ze moeten samenwerken. Maar buiten dat is het natuurlijk ook gewoon heel leuk. Je kunt je per uur inschrijven dit kan eenmalig zijn wanneer het uitkomt maar je bent ook altijd welkom om terug te komen op andere data's. We passen het nivo aan aan hond en eigenaar. Funuurtjes kunnen zowel individueel als in kleine groepjes plaatsvinden. De honden blijven aan de lijn of zijn individueel los in een afgezet stuk. 

kosten 

individueel 25 euro half uur 40 euro voor 45 minuten.


in kleine groepjes van zo'n 4 honden 15 euro per hond eigenaar combinatie

als je hond afstand nodig heeft in een groep kan daar prima rekening mee gehouden worden. Maar als andere honden teveel stress opleveren voor je hond is het misschien verstandig een privéles te boeken! 


Vanwege winterstop en zwangerschap is het eerste funuur pas weer in 2020 aanmelden kan pas in 202o maar zet ze alvast in je agenda ;-) 

Data's 

5 April 10 uur (speciaal voor kleine hondjes)

5 April 11 uur  (groot en klein welkom)


Opgeven kan via mail info@wijzeroverjehond.nl of app 06-52073216

let op als ik terug mail beland dit soms in de spam! 

locatie: Waterdijk 1, Beltrum