Vanaf April 2020 start ik met het geven van puppycursus in kleine groepjes van ongeveer 4 honden. Ik kies bewust voor kleine groepjes zodat iedereen genoeg aandacht en begeleiding krijgt! 

De eerste groep start Zaterdag 18 april om 9.30 uur de cursus bestaat uit 8 lessen van ongeveer een uur . Wanneer je door wilt kun je je hierna opgeven voor de vervolgcursus pup en puber.

kosten voor 8 lessen zijn 115 euro. 

Wat gaan we allemaal doen? 
De lessen bestaan uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte.
We bespreken de punten waar je tegenaan loopt als pup eigenaar. Hierbij kun je denken aan: zindelijk maken, bench training, alleen thuis zijn, bijten, socialiseren, lichaamstaal hond. Elke les komt er een theoretisch onderwerp aan bod. Omdat de groepen klein zijn heb ik voldoende tijd om vragen te beantwoorden. 

De praktische invulling van de lessen bestaat uit:
- begin maken van het aanleren van de; zit, lig, niet doen, wandelen aan de ontspannen lijn, plaats, blijf. 
- kennismaken met diverse oppervlakten en materialen
- reageren op de naam en het komen naar de eigenaar. 

Mijn werkwijze is op basis van goed gedrag belonen ik zie liever geen corrigerende halsbanden en tuigjes in mijn lessen.

De puppycursus wordt gegeven op:
Zaterdagmorgen  om 9.30 uur (start bij genoeg deelnemers op  18 april)
vrijdagmorgen om 10.00 uur (start bij genoeg deelnemers vanaf 8 mei)

Starten kan tot een leeftijd van 18 weken is je pup 18 weken of ouder dan mag je gelijk starten in de vervolgcursus pup en puber.

De cursus start bij 3 deelnemers instromen kan als er plek is, maar dan plannen we vooraf een privéles om je bij te praten.
Aanmelden kan vanaf januari 2020 door middel van een email naar info@wijzeroverjehond.nl (let op! soms beland mijn reactie in de spam)
Je ontvangt dan een inschrijfformulier die ik graag ingevuld terug zie. 

De puppycursus word gegeven aan de waterdijk 1 in Beltrum