Vanaf April 2020 start ik met het geven van puppycursus in kleine groepjes van ongeveer 4 honden. Ik kies bewust voor kleine groepjes zodat iedereen genoeg aandacht en begeleiding krijgt! 

De eerste groep start Zaterdag 18 april om 9.30 uur de cursus bestaat uit 6 lessen van ongeveer een uur. Wanneer je door wilt kun je je hierna opgeven voor een vervolg van 6 lessen.

kosten voor 6 lessen zijn 85 euro. 

Wat gaan we allemaal doen? 
De lessen bestaan uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte.
We bespreken de punten waar je tegenaan loopt als pup eigenaar. Hierbij kun je denken aan: zindelijk maken, bench training, alleen thuis zijn, bijten, socialiseren, lichaamstaal hond. Elke les komt er een theoretisch onderwerp aan bod. Omdat de groepen klein zijn heb ik voldoende tijd om vragen te beantwoorden. 

De praktische invulling van de lessen bestaat uit:
- begin maken van het aanleren van de; zit, niet doen, wandelen aan de ontspannen lijn, plaats, blijf. 
- kennismaken met diverse oppervlakten en materialen
- reageren op de naam en het komen naar de eigenaar. 

Mijn werkwijze is op basis van goed gedrag belonen ik zie liever geen corrigerende halsbanden en tuigjes in mijn lessen.

De puppycursus wordt gegeven op:
Zaterdagmorgen  om 9.30 uur (vanaf 18 april)
vrijdagmorgen om 10.00 uur (vanaf 8 mei)

De cursus start bij 3 deelnemers instromen kan als er plek is, soms is het handig om dan eerst een privéles in te plannen.
Aanmelden kan vanaf januari 2020 door middel van een email naar info@wijzeroverjehond.nl (soms beland mijn reactie in de spam)

De puppycursus word gegeven aan de waterdijk 1 in Beltrum