Corona
Het is nog onduidelijk wanneer groepslessen mogen starten. Voor nu heb ik alles opgeschoven tot nu 1 juni. Wil je eerder hulp privélessen op mijn locatie in Beltrum zijn wel mogelijk. inschrijven voor Juni kan alvast stuur dan gerust een mail. Wil je op de hoogte gehouden worden stel dat we wel eerder kunnen starten laat het dan weten dan neem ik contact op bij veranderingen.

Vanaf Juni 2020 start ik met het geven van puppycursus in kleine groepjes van ongeveer 4 honden. Ik kies bewust voor kleine groepjes zodat iedereen genoeg aandacht en begeleiding krijgt! 

Eerste puppy groep die start op zaterdag is 13 Juni om 09.30 uur
De puppycursus bestaat uit 8 lessen kosten hiervoor zijn 115 euro. 

Wat gaan we allemaal doen? 
De lessen bestaan uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte.
We bespreken de punten waar je tegenaan loopt als pup eigenaar. Hierbij kun je denken aan: zindelijk maken, bench training, alleen thuis zijn, bijten, socialiseren, lichaamstaal hond. Elke les komt er een theoretisch onderwerp aan bod. Omdat de groepen klein zijn heb ik voldoende tijd om vragen te beantwoorden. 

De praktische invulling van de lessen bestaat uit:
- begin maken van het aanleren van de; zit, lig, niet doen, wandelen aan de lijn, plaats, zelfbeheersing.
- kennismaken met diverse oppervlakten en materialen
- reageren op de naam en het komen naar de eigenaar. 

Mijn werkwijze is op basis van goed gedrag belonen ik zie liever geen corrigerende halsbanden en tuigjes in mijn lessen.

De puppycursus wordt gegeven op:
Zaterdagmorgen  om 9.30 uur (volgend begin moment 13 juni )

komt zaterdag niet goed uit doe dan een mailtje dan kan ik kijken of ik ook op een ander moment een groep kan starten

Starten kan tot een leeftijd van 18 weken is je pup 18 weken of ouder dan mag je gelijk starten in de vervolgcursus pup en puber.
kun je niet op de genoemde dagen laat het vooral weten en geef je voorkeur door dan kan ik kijken of ik een andere groep kan maken.

De cursus start bij 3 deelnemers instromen kan als er plek is, maar dan plannen we vooraf een privéles om je bij te praten.
Aanmelden kan vanaf januari 2020 door middel van een email naar info@wijzeroverjehond.nl (let op! soms beland mijn reactie in de spam)
Je ontvangt dan een inschrijfformulier die ik graag ingevuld terug zie. 

De puppycursus word gegeven aan de waterdijk 1 in Beltrum