Basiscursus Zoekwerk  duo of privéles
Tijdens deze leuke basiscursus Zoekwerk ga je ontdekken wat de mogelijkheden van de hondenneus zijn. We gaan de honden leren om een specifieke geur te zoeken. We maken gebruik van bakjes, dakjes en potten waar we de aangeleerde geur in gaan verstoppen. Ook maken we gebruik van de omgeving en verstoppen we onze geurbron met behulp van een klein spoortje in het gras of bos. 
werken met de neus zorgt voor mentale uitdaging en vermoeidheid. Succes ervaringen helpen de hond meer zelfvertrouwen krijgen en zoekwerk is leuk omdat je samenwerkt met je hond.

 

Helaas zijn er geen toeschouwers mogelijk en mag er maar 1 begeleider per hond mee. Ik ben blij dat we weer aan de slag mogen jullie hopelijk ook!

kosten voor 5 duo lessen zijn 125 euro per hond incl. benodigdheden. De lessen duren 45 minuten. De eerste 2 lessen zijn bij mij op het trainingsveld, daarna zullen we dit afwisselen met het bos. (dit is vlakbij)

Zondag 12.00 uur  

start bij 2 aanmeldingen


Graag zie ik de honden met een goedpassend tuig tijdens deze lessen of gewone halsband.

komt deze dag en tijd je niet uit? Liever privéles? Ook dat is mogelijk. Dit zijn dan lessen van 30 minuten kosten voor 5 lessen 150 euro incl. benodigde materialen. spreek je af op de maandag en woensdag ochtenden geld er een actietarief en kost de individuele cursus 125 euro!


Zoekwerk groepslessen

op vrijdagavond start er vanaf 25 juni een zoekwerkgroep waarin er plaats is voor 4 honden. Tijdens deze avondcursus blijven we bij mij op het terrein deze zoekwerklessen zijn dus niet in het bos. De cursus bestaat uit 5 lessen van ongeveer een uur. We leren de honden een geur aan en deze zal onder bakjes en dakjes of met een spoor door het weiland opgezocht worden. Omdat we met meer honden zijn moet je hond wel wat langer wachten. Deze groepslessen zijn alleen geschikt voor honden die daar oké mee zijn. Doordat de groepen groter zijn is de prijs aantrekkelijker. De kosten zijn 85 euro per deelnemende hond. incl. geurbron.

- vrijdag avond 20.30 uur vanaf 25 juni