Basiscursus Zoekwerk 
Tijdens deze leuke basiscursus Zoekwerk ga je ontdekken wat de mogelijkheden van de hondenneus zijn. We gaan de honden leren om een specifieke geur te zoeken. We maken gebruik van bakjes, dakjes en potten waar we de aangeleerde geur in gaan verstoppen. Ook maken we gebruik van de omgeving en verstoppen we onze geurbron met behulp van een klein spoortje in het gras of bos. 
werken met de neus zorgt voor mentale uitdaging en vermoeidheid. Succes ervaringen helpen de hond meer zelfvertrouwen krijgen en zoekwerk is leuk omdat je samenwerkt met je hond.


Deze cursus kan in groepsverband (max 4 honden) in duo lessen (2 honden) en individueel afgesproken worden


Zondag 6 december start er een nieuwe groep op zondag 14.00 uur 

Data's: 6,13,20 december 10 en 17 januari de lessen duren tussen de 1 en 1,5 uur. afhankelijk van aantal honden. 

kosten 125 euro per deelnemende hond incl. benodigdheden.


Duo lessen 

Zoekwerk samen met een andere hond eigenaar combinatie. Fijn als je toch graag een ander duo aan het werk ziet maar liever niet de nadelen van een grotere groep hebt. Jullie hoeven minder lang te wachten op elkaar. De cursus bestaat uit 5 lessen.

kosten 125 euro per hond incl. benodigdheden 

mogelijkheden:

wekelijks les op vrijdag 10.00 uur start 4 december


Graag zie ik de honden met een goedpassend tuig tijdens deze lessen. 

komt deze dag en tijd je niet uit? Liever privéles? Ook dat is mogelijk. Dit zijn dan lessen van 30 minuten kosten voor 5 lessen 150 euro incl. benodigde materialen. 


Bij genoeg interesse start er mogelijk nog een groep op zaterdagmiddag of zondagmiddag. Pas in het voorjaar zullen er weer lessen op een avond gegeven worden.