Basiscursus Zoekwerk 
Tijdens deze leuke basiscursus Zoekwerk ga je ontdekken wat de mogelijkheden van de hondenneus zijn. We gaan de honden leren om een specifieke geur te zoeken. We maken gebruik van bakjes, dakjes en potten waar we de aangeleerde geur in gaan verstoppen. Ook maken we gebruik van de omgeving en verstoppen we onze geurbron met behulp van een klein spoortje in het gras of bos. 
werken met de neus zorgt voor mentale uitdaging en vermoeidheid. Succes ervaringen helpen de hond meer zelfvertrouwen krijgen en zoekwerk is leuk omdat je samenwerkt met je hond.


Vanwege de coronamaatregelen zijn de lessen in duo's voorlopig. 

Helaas zijn er geen toeschouwers mogelijk en mag er maar 1 begeleider per hond mee. Ik ben blij dat we weer aan de slag mogen jullie hopelijk ook!

kosten voor de 5 lessen zijn 125 euro per hond incl. benodigdheden. De lessen duren 45 minuten. De eerste 2 lessen zijn bij mij op het trainingsveld, daarna zullen we dit afwisselen met het bos. (dit is vlakbij)


Data's en tijden duo lessen 

Zaterdag 14.30 uur 

voorlopig vol


Zondag 12.00 uur  

start bij 2 aanmeldingen


Woensdag 10.00 uur

start bij 2 aanmeldingen 


Graag zie ik de honden met een goedpassend tuig tijdens deze lessen of gewone halsband.

komt deze dag en tijd je niet uit? Liever privéles? Ook dat is mogelijk. Dit zijn dan lessen van 30 minuten kosten voor 5 lessen 150 euro incl. benodigde materialen. spreek je af op de maandag en woensdag ochtenden geld er een actietarief en kost de individuele cursus 125 euro!