Basiscursus Zoekwerk 
Tijdens deze leuke basiscursus Zoekwerk ga je ontdekken wat de mogelijkheden van de hondenneus zijn. We gaan de honden leren om een specifieke geur te zoeken. We maken gebruik van bakjes, dakjes en potten waar we de aangeleerde geur in gaan verstoppen. Ook maken we gebruik van de omgeving en verstoppen we onze geurbron met behulp van een klein spoortje in het gras of bos. 
werken met de neus zorgt voor mentale uitdaging en vermoeidheid. Succes ervaringen helpen de hond meer zelfvertrouwen krijgen en zoekwerk is leuk omdat je samenwerkt met je hond.


Basiscursus zoekwerk 5 lessen de locatie kan wisselen maar zal in een straal van 5 km. om mijn trainingsveld zijn. kosten zijn 85 euro per deelnemende hond. Start nieuwe groep:

Donderdag 9 september om 10.00 uur


Graag zie ik de honden met een goedpassend tuig tijdens deze lessen of gewone halsband.

komt deze dag en tijd je niet uit? Liever privéles? Ook dat is mogelijk. Dit zijn dan lessen van 30 minuten kosten voor 5 lessen 150 euro incl. benodigde materialen. spreek je af op doordeweekse dagen overdag dan geld er een actietarief en kost de individuele cursus 125 euro!