Zoekwerk 
Tijdens deze leuke basiscursus Zoekwerk ga je ontdekken wat de mogelijkheden van de hondenneus zijn. We gaan de honden leren om een specifieke geur te zoeken. We maken gebruik van bakjes, dakjes en potten waar we de aangeleerde geur in gaan verstoppen. Ook maken we gebruik van de omgeving en verstoppen we onze geurbron met behulp van een klein spoortje in het gras of bos. 
werken met de neus zorgt voor mentale uitdaging en vermoeidheid. Succes ervaringen helpen de hond meer zelfvertrouwen krijgen en zoekwerk is leuk omdat je samenwerkt met je hond.


Woensdag 30 september start er een basiscursus zoekwerk! (5 lessen)

De cursus bestaat uit 5 lessen wekelijks op woensdag vanaf 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur de groepjes zullen uit ongeveer 3 a 4 combinaties bestaan.  De eerste lessen zullen op de Waterdijk 1a in Beltrum zijn daarna gaan we ook een keer naar een andere locatie (dit zal binnen 5 km zijn)

kosten van de cursus: 125 euro incl. benodigdheden.


Zondag 20 september om 12.00 uur start er ook een basiscursus zoekwerk (5 lessen) VOL

Deze cursus word om de week op zondag gegeven. De lessen duren ongeveer 1,5 uur .  De eerste lessen zijn aan de Waterdijk 1a in Beltrum daarna gaan we ook een keer naar een andere locatie. 

kosten van de cursus : 125 euro incl. benodigdheden

Data's: 

20 september ,4 oktober, 18 oktober, 1 november en 15 november VOL


Zondag 11 oktober start er een nieuwe groep op zondag 12.00 uur

Data's: 11 oktober, 25 oktober,8 november, 22 november, 6 december


Graag zie ik de honden met een goedpassend tuig tijdens deze lessen. 

komt deze dag en tijd je niet uit? Liever privéles? Ook dat is mogelijk. Dit zijn dan lessen van 30 minuten kosten voor 5 lessen 150 euro incl. benodigde materialen. 


Bij genoeg interesse start er mogelijk een groep op zaterdagmiddag of zondagmiddag. Pas in het voorjaar zullen er weer lessen op een avond gegeven worden.