werken aan een oplossing

Gedragsadvies

Hondenschool-Regina-Sjef

Wat goed dat je hier komt kijken.

Waarschijnlijk loop je tegen gedragingen aan die je graag anders ziet bij je hond. Ik help jullie graag om het weer leuker en makkelijker te hebben samen. Tijdens onze afspraak gaan we uitzoeken waarom je hond doet wat hij doet en gaan we opzoek naar een oplossing die zowel voor hond als voor de eigenaar haalbaar is. 

Het oplossen van probleemgedrag kost tijd. We werken niet met corrigerende methodes en doen niet aan een hond onvriendelijke Quick fix. 

Juist als je gedragingen bij de oorzaak gaat aanpakken zorgt dit voor een langdurig resultaat. Jij leert je hond beter begrijpen en lezen en jullie zullen samen een betere band krijgen.

We kunnen een afspraak maken voor alles wat jij als eigenaar graag anders zou zien. Enkele voorbeelden waar ik vaak bij help: uitvallende honden, trekken aan de lijn, angstgedrag, opspringen, problemen met bezoek, overenthousiast. 

Hoe zou het voor je zijn als:

Ja, dit is OOK voor jou weggelegd en daar ga ik je bij helpen!

Wat mijn klanten zeggen:

Voor meer plezier met je hond, wordt wijzer over je hond

Ik ga je hierbij helpen

Hier ga je al wat over de oplossing vertellen. Vertel ook hoe je tot die oplossing bent gekomen, bijv: kun je kort vertellen wat jouw verhaal is? Wat je misschien zelf al hebt overwonnen, hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt?

Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen, of hoe je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst.

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Stap 2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Stap 3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Het resultaat

Na een traject gedragsadvies:

Gaan wij samen aan de slag?

Voor gedragsadvies maken wij in principe een afspraak op maandag of vrijdag overdag. In overleg kunnen we hier vanaf wijken. 

app of mil gerust voor overleg. 

06-52073216

Gedragstherapie

€ 265,-

Training op maat

€ 220,-

Training in Beltrum

€ 140,-

Groepslessen vinden plaats op de Waterdijk 1a in Beltrum. Privélessen kunnen zowel in Beltrum plaatsvinden maar ook aan huis of in andere praktijksituaties. reiskosten tot 10 km inbegrepen woon je verder? reken ik 0,35ct per gereden kilometer.

Plaatsen waar ik kom zijn o.a. : Beltrum, Eibergen, Haarlo, Neede, Ruurlo, Borculo, Groenlo, Lichtenvoorde, Lochem, Vorden

Vragen die je misschien nog hebt:

Nee hoor, honden blijven leren. Als het gedrag al een lange tijd aanwezig is kan het wel zijn dat de training om dit te verbeteren ook langer duurt. 

De lessen zijn buiten bij een miezerregen of de voorspelling van korte buien gaan de lessen gewoon door. Bij extreme warmte, extreme wind of neerslag neem ik contact op en schuiven de lessen een week op. 

Jazeker, kom gerust samen naar de lessen. Meer dan 2 personen is niet altijd pracktisch. Je hond is dan teveel bezig met alle mensen om hem heen. Willen er meerdere gezinsleden mee naar de lessen dan is het handig om per week af te wisselen.

Hondenschool-Regina-Sjef

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje!