Over mij

Hoe het begon:

Vanaf kleins af aan ben ik al met regelmaat tussen die dieren te vinden. konijnen, honden, paarden, katten noem maar op. 


Sinds 2014 woon ik samen met mijn vriend in Beltrum (de achterhoek) in december 2015 is ons huishouden uitgebreid met onze lieve labrador Cooper,  Cooper was 10 maanden toen we hem ophaalden en totaal niet gesocialiseerd. Eigenlijk viel het best wel een beetje tegen de eerste weken, een hond van 30 kg die nog niks geleerd had en alles spannend vond. Hij heeft me een hele nieuwe manier van omgaan met honden geleerd en door hem werd ik getriggerd om nog meer van honden gedrag te weten te komen. 


Toen er op facebook een advertentie verscheen van annorlunda over hun nieuwe opleiding tot gedragstherapeut voor honden hoefde ik ook niet lang na te denken en heb ik me vrijwel direct ingeschreven. 

November 2018 heb ik mijn diploma individueel instructeur gehaald bij Annorlunda dit jaar hoop ik de opleiding tot gedragstherapeut af te ronden.


Tijdens mijn opleiding, en ja.. ook weer door onze hond Cooper ging ik mij steeds meer interesseren in hondenvoeding ik besloot de 6 maanden opleiding tot voedingsdeskundige bij Lotte Botter te gaan doen. Ik heb in April 2019 mijn diploma gehaald voedingsdeskundige voor de hond en hoop veel mensen te kunnen helpen om een passende voeding bij hun hond te vinden. 


Inmiddels hebben we ook Harrie in ons gezin mogen verwelkomen een kruising labrador, mechelse herder en boxer. Ik hoop met Harrie veel leuke workshops en bijscholingen te mogen gaan volgen. Op dit moment doen we samen Zoekwerk.  


Januari 2017 tot heden opleiding gedragstherapie voor honden Annorlunda

November 2018 Diploma Individueel instructeur annorlunda

November 2018 Bijscholing hoog risicohonden annorlunda

Februari 2019 2-daags seminar emoties bij honden Daniel Mills 

Maart 2019 bijscholing jeuk en allergie bij de hond

April 2019 Diploma voedingsdeskundige voor de hond

November 2019 Bijscholing leerprincipes Annorlunda

Juli 2020 tot heden instructeursopleiding zoekwerk (geurdetectie) bij passie voor honden