Samen doorleren

Pubercursus

Een puber in huis!

De pubertijd is een belangrijke leeftijd om aan de slag te blijven met je hond. In de pubertijd gaan de hormonen zich settelen in het hondenlijf dit kan erg lastig zijn voor een hond. Er is een hoop onrust waar een puber mee moet leren omgaan. Het verwerken van geurtjes die ze tegenkomen, blijven functioneren terwijl hun lijf van binnen en van buiten veranderd. 

Een puber heeft vaak al veel geleerd maar kan dit spontaan allemaal vergeten zijn. Heb je een grote hond dan kan het zijn dat ze in deze fase ook meer aan de lijn gaan trekken. In de pubercursus blijven we de oefeningen uit de puppycursus herhalen we blijven vooral veel aan de slag met het wandelen, zelfbeheersing en het kiezen voor jou in plaats van de afleiding. We leren een aantal nieuwe oefeningen aan en gaan ook aan de slag met leuke obstakelparcoursen en de neus. Zeker in de pubertijd is alleen maar luisteren naar ons erg saai en moeten we het soms net wat creatiever brengen. 

Hoe zou het voor je zijn als:

Ja, dit is OOK voor jou weggelegd en daar ga ik je bij helpen!

Wat mijn klanten zeggen:

Voor meer plezier met je hond, wordt wijzer over je hond

Ik ga je hierbij helpen

Hier ga je al wat over de oplossing vertellen. Vertel ook hoe je tot die oplossing bent gekomen, bijv: kun je kort vertellen wat jouw verhaal is? Wat je misschien zelf al hebt overwonnen, hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt?

Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen, of hoe je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst.

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Stap 2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Stap 3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Het resultaat

Na de pubercursus:

Gaan wij samen aan de slag?

De pubercursus in groepsverband is wekelijks op dezelfde dag/tijd. Dit met uitzondering van feestdagen en enkele vakantie en bijscholingsdagen. Bij inschrijven ontvang je de exacte data.

De eerstvolgende pubergroepen starten op:

Data volgt informeer bij interesse!

Er starten ook regelmatig groepen op andere dagen en tijden. 

Pubercursus groep

€ 125,-

Puber plus

€ 155,-

Puber privé

€ 220,-

Groepslessen vinden plaats op de Waterdijk 1a in Beltrum. Privélessen kunnen zowel in Beltrum plaatsvinden maar ook aan huis of in andere praktijksituaties. reiskosten tot 10 km inbegrepen woon je verder? reken ik 0,35ct per gereden kilometer.

Plaatsen waar ik kom zijn o.a. : Beltrum, Eibergen, Haarlo, Neede, Ruurlo, Borculo, Groenlo, Lichtenvoorde, Lochem, Vorden

Vragen die je misschien nog hebt:

De pubercursus is een vervolg van de puppycursus. Je hond is minimaal 18 weken oud als je aan deze cursus begint. een maximumleeftijd zit er niet echt aan. Ook volwassen honden zijn welkom. Je hond dient bij aanvang al wel wat basisvaardigheden te kennen. Heb je nog geen puppycursus gevolgd overleg dan even wat een passende groep is. 

Jazeker, we zullen even overleggen van welke hondenschool je komt en wat een handige overstap is. Soms is het aan te raden of noodzakelijk eerst een keer een privéles af te spreken. 

Voor de pubercursus heb je nodig:

  • Je hond aan een halsband of met een tuig en een vaste riem. (dus géén flexiriem of slip/wurgkettingen)
  • beloningsvoertjes 
  • Motivatie om er samen wat leuks van te maken!

Als jullie je inschrijven ontvang je van mij ook een bevestigingsbericht waar in staat wat je allemaal mee moet nemen.

De lessen zijn buiten bij een miezerregen of de voorspelling van korte buien gaan de lessen gewoon door. Bij extreme warmte, extreme wind of neerslag neem ik contact op en schuiven de lessen een week op. 

Jazeker, kom gerust samen naar de lessen. Meer dan 2 personen is niet altijd pracktisch. Je hond is dan teveel bezig met alle mensen om hem heen. Willen er meerdere gezinsleden mee naar de lessen dan is het handig om per week af te wisselen.

Hondenschool-Regina-Sjef

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje!