Pup en puber (basis/vervolg cursus)

Cursus voor honden vanaf ongeveer 18 weken

Deze cursus is een vervolg van de puppycursus. Je bent ook van harte welkom als je elders een puppycursus hebt gevolgd of als je hond te oud is voor de puppycursus. We gaan onder andere aan de slag met wandelen zonder trekken, blijf oefening, plaats, hierkomen Eigenlijk de basis gehoorzaamheid en dat natuurlijk op een leuke speelse manier. 

Ook geef ik je tips hoe je ook in de puberteit je hond kunt blijven motiveren en welke problemen je tegen aan kunt lopen.  

het liefst heb ik groepjes van 4 deelnemers. Er is dus voldoende persoonlijke  aandacht. 

 Door de lockdown is alles even anders dan anders. Op dit moment zijn er alleen privélessen mogelijk. De kosten zijn wanneer je bij mij komt 30 euro per les. Spreek je een groepscursus af na 1 of meerdere privélessen krijg je een korting van 10 euro per gevolgde privéles op de groepscursus. Privélessen aan huis zijn ook mogelijk kosten hiervoor zijn 40 euro incl. reiskosten tot 15 km vanaf Beltrum. krijg je pas over een aantal weken een pup schrijf je alvast in want de wachttijd voor groepslessen zal de komende tijd oplopen. Wil je met je hond aan de slag of binnenkort meedoen in een groepsles neem even contact op voor de mogelijkheden. (let op de wachtlijst loopt behoorlijk op)

Er is plaats op :
Zaterdag 10.30 uur 

Zaterdag 12.30 uur 

woensdag 19.30 uur 

Donderdag 9.00 uur 

Donderdag 10.00 uur 

komen deze dagen niet uit informeer gerust voor andere mogelijkheden


De cursus bestaat uit 8 lessen van ongeveer 45 tot 60 minuten 

kosten voor 8 lessen zijn 120 euro 


In principe blijven de honden aan de lijn. Soms passen de honden qua grootte en gedrag zo goed bij elkaar dat spelen een keer kan maar ik kies er bewust voor om dit meestal niet te doen (de reden hiervan leg ik graag uit tijdens mijn lessen)