Pup en puber (basis/vervolg cursus)

Cursus voor honden vanaf ongeveer 18 weken

Deze cursus is een vervolg van de puppycursus. Je bent ook van harte welkom als je elders een puppycursus hebt gevolgd of als je hond te oud is voor de puppycursus. We gaan onder andere aan de slag met wandelen zonder trekken, blijf oefening, plaats, hierkomen Eigenlijk de basis gehoorzaamheid en dat natuurlijk op een leuke speelse manier. 

Ook geef ik je tips hoe je ook in de puberteit je hond kunt blijven motiveren en welke problemen je tegen aan kunt lopen.  

het liefst heb ik groepjes van 4 deelnemers. Er is dus voldoende persoonlijke  aandacht. 

Cursus in corona tijd:
Op dit moment is het mogelijk om duo lessen te volgen. We hebben dan een half uur les met 2 honden en hun begeleider. Let op er mag echt maar 1 persoon per hond mee! De kosten voor 8 lessen zijn 120 euro. We starten in duo's in lessen van 30 minuten, laten de maatregelen het weer toe zullen er 2 duo's samenvoegen tot een groepje van 4 en duurt de les 45 tot 60 minuten. Wil je meedoen? doe dan een mailtje en stuur je voorkeurs dagen en tijden door. Deze cursus word gegeven op woensdagochtend of avond, donderdagochtend of avond , vrijdag ochtend, zaterdag diverse tijdstippen.

De cursus bestaat uit 8 lessen van ongeveer 45 tot 60 minuten 

kosten voor 8 lessen zijn 120 euro 


In principe blijven de honden aan de lijn. Soms passen de honden qua grootte en gedrag zo goed bij elkaar dat spelen een keer kan maar ik kies er bewust voor om dit meestal niet te doen (de reden hiervan leg ik graag uit tijdens mijn lessen)