Pup en puber (basis/vervolg cursus)

Cursus voor honden vanaf ongeveer 18 weken

Deze cursus is een vervolg van de puppycursus. Je bent ook van harte welkom als je elders een puppycursus hebt gevolgd of als je hond te oud is voor de puppycursus het is dan wel even handig om te informeren welke groep het beste bij jouw hond aansluit. We gaan onder andere aan de slag met wandelen zonder trekken, blijf oefening, plaats, hierkomen Eigenlijk de basis gehoorzaamheid en dat natuurlijk op een leuke speelse manier. 

Ook geef ik je tips hoe je ook in de puberteit je hond kunt blijven motiveren en welke problemen je tegen aan kunt lopen.  

het liefst heb ik groepjes van 4 deelnemers. Er is dus voldoende persoonlijke  aandacht. 

We mogen weer aan de slag in kleine groepjes! 
Wil je meedoen? doe dan een mailtje en stuur je voorkeurs dagen en tijden door. Deze cursus word gegeven op woensdagochtend of avond, donderdagochtend of avond , vrijdag ochtend, zaterdag diverse tijdstippen. Er zijn nog wat plekjes vrij!

- Dinsdagavond 19.30 uur starten kan per direct. 

- Woensdagavond 19.30 uur starten kan vanaf 2 juni 

- zaterdag 13.30 uur groep is net gestart instromen kan nog

- Zaterdag 12.30 uur vanaf 5 juni  (nog 2 plekken)


De cursus bestaat uit 8 lessen van ongeveer 45 tot 50 minuten 

kosten voor 8 lessen zijn 120 euro 


In principe blijven de honden aan de lijn. Soms passen de honden qua grootte en gedrag zo goed bij elkaar dat spelen een keer kan maar ik kies er bewust voor om dit meestal niet te doen (de reden hiervan leg ik graag uit tijdens mijn lessen)