Puppycursus Beltrum

De puppycursus is in kleine groepjes van 3 tot 5 pups. Ik kies bewust voor kleine groepjes zodat iedereen genoeg aandacht en begeleiding krijgt! De puppycursussen worden gegeven op Dinsdagavond, woensdagochtend en woensdagavond, donderdagochtend en avond,  zaterdag en zondag ochtend. Bij veel aanmeldingen kan hier soms vanaf geweken worden en komen er extra groepen bij.

Startmomenten puppycursus.
Lessen zijn vervolgens wekelijks op dat tijdstip (uitgezonderd feestdagen en enkele bijscholingsdagen van mijn kant, dit word bij inschrijven aangegeven):

- zondag 14 april 9.00 uur start nieuwe groep
- Woensdag 24 april 19.30 uur start nieuwe groep
- Zaterdag 11 mei 12.30 uur start nieuwe groep

De groepjes bestaan uit 3 tot 5 pups. De puppycursus in groepsverband bestaat uit 8 lessen van ongeveer 45 minuten kosten hiervoor zijn  125 euro.

Puppy plus : puppycursus van 8 lessen + privéles van 45 minuten = 155 euro 


Wat gaan we allemaal doen in de puppycursus ? 
De lessen bestaan uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte.
We bespreken de punten waar je tegenaan loopt als pup eigenaar. Hierbij kun je denken aan: zindelijk maken, bench training, alleen thuis zijn, bijten, socialiseren, lichaamstaal hond. Elke les komt er een theoretisch onderwerp aan bod. Omdat de groepen klein zijn heb ik voldoende tijd om vragen te beantwoorden. Naast het stukje theorie gaan we elke week een nieuwe oefening doen.

Deze praktische invulling van de lessen bestaat uit:
- Begin maken van het aanleren van de; zit, lig, blijf, niet doen, wandelen aan de lijn, plaats, zelfbeheersing.
- Kennismaken met diverse oppervlakten en materialen
- Reageren op de naam en het komen naar de eigenaar. 

Mijn werkwijze is gebaseerd op het belonen van goed gedrag, ik wil geen corrigerende halsbanden en corrigerende tuigjes in mijn lessen. Ik vind de vertrouwensband tussen hond en eigenaar erg belangrijk, in mijn lessen gaan we werken aan een goede basis. 

Starten kan vanaf 8 weken tot ongeveer 18 weken is je pup 18 weken of ouder overleg dan even wat een passende groep is.
kun je niet op de genoemde dagen laat het vooral weten en geef je voorkeur door dan kan ik kijken of ik een andere groep kan maken.

De cursus start bij 3 deelnemers instromen kan als er plek is.
Aanmelden kan door middel van een email naar wijzeroverjehond@hotmail.com (let op! soms beland mijn reactie in de spam)
Appen mag ook, graag zelfs. 06-52073216

De puppycursus word gegeven aan de waterdijk 1a in Beltrum het is altijd mogelijk om eens een les te komen kijken. Doe gerust een berichtje zodat ik je kan vertellen op welke dagen en tijden er les is.