Samen een goede start

Puppycursus

Puppycursus Beltrum

Wat goed dat jullie aan het rondkijken zijn naar een goede puppycursus! Ik kan jullie helpen om samen deze eerste periode door te komen en te bouwen aan een mooie vertrouwensband tussen hond en eigenaar. 

De eerste weken met een pup zijn leuk maar soms ook erg intensief. Je kunt je afvragen of het bijten ooit gaat stoppen, wanneer je pup eindelijk eens gaat lopen in plaats van steeds gaat zitten en rondkijken en of je pup het nog gaat leren dat het voor ons fijner is als hij buiten plast en poept. Deze en nog vele andere onderwerpen komen dan ook zeker aan bod tijdens de puppycursus. 

De puppycursus bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. We beginnen de les met een vragenrondje en gaan in op de puppyperikelen die op dat moment spelen. Daarna gaan we aan de slag met een nieuwe oefening en herhalen we de oefeningen van de vorige lessen. Er staan ook regelmatig leuke obstakels op het veld waar de pups op, over of doorheen mogen.

Informeer gerust wanneer er lessen zijn en kom een keer kijken.

Hoe zou het voor je zijn als:

Ja, dit is OOK voor jou weggelegd en daar ga ik je bij helpen!

Wat mijn klanten zeggen:

Voor meer plezier met je hond, wordt wijzer over je hond

Ik ga je hierbij helpen

Hier ga je al wat over de oplossing vertellen. Vertel ook hoe je tot die oplossing bent gekomen, bijv: kun je kort vertellen wat jouw verhaal is? Wat je misschien zelf al hebt overwonnen, hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt?

Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen, of hoe je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst.

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Stap 2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Stap 3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Het resultaat

Na de puppycursus:

Zien wij elkaar in de puppycursus?

De puppycursus in groepsverband is wekelijks op dezelfde dag/tijd. Dit met uitzondering van feestdagen en enkele vakantie en bijscholingsdagen. Bij inschrijven ontvang je de exacte data.

De eerstvolgende puppygroepen starten op:

– Zondag 16 juni 11.00 uur VOL

– Zondag 7 juli 10.00 uur

– Zaterdag 13 juli 11.00 uur 

– Maandag 22 juli 19.30 uur 

(12 augustus géén les)

App of mail gerust voor meer info of overleg

06-52073216

Puppycursus groep

€ 125,-

Puppy plus

€ 155,-

Puppy privé

€ 220,-

Groepslessen vinden plaats op de Waterdijk 1a in Beltrum. Privélessen kunnen zowel in Beltrum plaatsvinden maar ook aan huis of in andere praktijksituaties. reiskosten tot 10 km inbegrepen woon je verder? reken ik 0,35ct per gereden kilometer.

Plaatsen waar ik kom zijn o.a. : Beltrum, Eibergen, Haarlo, Neede, Ruurlo, Borculo, Groenlo, Lichtenvoorde, Lochem, Vorden

Vragen die je misschien nog hebt:

Voor de pup is het vaak makkelijk om tussen de 9 en 12 weken leeftijd te starten met de puppycursus. In deze leeftijdsfase wennen ze snel aan nieuwe situaties. Het is fijn als je pup al wel enkele dagen in huis is. overleg bij twijfel gewoon even!

Een puppycursus is altijd aan te raden. Elke pup is anders dus je loopt ongetwijfeld tegen vragen aan. Ook deze pup verdient weer een goede start en socialisatie. Buiten de oefeningen en vaardigheden om gaan we de pups ook kennis laten maken met verschillende ondergronden, tunnels, wapperende voorwerpen.

Voor de puppycursus heb je nodig:

  • Je pup aan een halsband of met een tuig en een vaste riem. (dus géén flexiriem of slip/wurgkettingen)
  • beloningsvoertjes (dit mogen ook gewoon brokjes zijn)
  • als het koud is een kleedje voor je pup.
  • een speeltje liefst een fleece of flostouw waar de pup aan kan trekken.

Als jullie je inschrijven ontvang je van mij ook een bevestigingsbericht waar in staat wat je allemaal mee moet nemen.

Als je pup zijn eerste enting heeft gehad (dit is met 6 weken) kun je starten in de puppycursus. Het klopt dat je pup niet volledig ingeënt is maar als alles goed is gegaan heeft hij antistoffen meegekregen van zijn moeder. In de puppycursus zijn alleen gezonde pups welkom. Neem contact op als je pup diarree heeft of andere gezondheidsklachten.

De lessen zijn buiten bij een miezerregen of de voorspelling van korte buien gaan de lessen gewoon door. Bij extreme warmte, extreme wind of neerslag neem ik contact op en schuiven de lessen een week op. 

Jazeker, kom gerust samen naar de lessen. Meer dan 2 personen is niet altijd pracktisch. Je pup is dan teveel bezig met alle mensen om hem heen. Willen er meerdere gezinsleden mee naar de lessen dan is het handig om per week af te wisselen.

Als de pups wat betreft grootte en karakter bij elkaar passen mogen ze aan het einde van de les soms even los spelen. Ik vind veiligheid en goede ervaringen opdoen erg belangrijk dus liggen de karakters en formaat van de pups tever uit elkaar kiezen we er dan ook voor de pups aan de lijn te houden. 

Hondenschool-Regina-Sjef

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje!