Samen leuk bezig zijn

Sport en spel

Sport en spel cursus

Samen iets voor de fun doen versterkt jullie band samen. In de sport en spel cursus gaan we vooral aan de slag met leuke creatieve oefeningen ook werken we met diverse materialen waar de honden op, over of doorheen kunnen. 

De cursus bestaat uit 8 lessen waarin we aan de slag gaan met: Balans en coordinatie, lopen we parcoursen, de hond vooruit sturen naar een target en we gaan een aantal keren aan de slag met zoekwerk. Er zullen ook regelmatig leuke snuffelspelletjes staan. 

We gaan niet hoog springen honden vanaf zo’n 18 weken kunnen al meedoen maar ook senioren zijn van harte welkom. 

Heb je nog geen eerdere lessen gevolgd hier dan spreken we eerst een privéles af om te kijken of deze cursus bij jullie past. 

Hoe zou het voor je zijn als:

Ja, dit is OOK voor jou weggelegd en daar ga ik je bij helpen!

Wat mijn klanten zeggen:

Voor meer plezier met je hond, wordt wijzer over je hond

Ik ga je hierbij helpen

Hier ga je al wat over de oplossing vertellen. Vertel ook hoe je tot die oplossing bent gekomen, bijv: kun je kort vertellen wat jouw verhaal is? Wat je misschien zelf al hebt overwonnen, hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt?

Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen, of hoe je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst.

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Stap 2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Stap 3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Wat gaan we doen?

In de sport en spel cursus

Gaan wij samen aan de slag?

De sport en spel cursus in groepsverband is wekelijks op dezelfde dag/tijd. Dit met uitzondering van feestdagen en enkele vakantie en bijscholingsdagen. Bij inschrijven ontvang je de exacte data’s.

De eerstvolgende sport en spel groep start op:

– Dinsdag 9 juli 19.30 uur

– Zondag 14 juli 10.00 uur

 

Sport en spel groep

€ 130,-

Sport en spel plus

€ 155,-

Sport en spel privé

€ 150,-

Groepslessen vinden plaats op de Waterdijk 1a in Beltrum. 

regio : Beltrum, Eibergen, Haarlo, Neede, Ruurlo, Borculo, Groenlo, Lichtenvoorde, Lochem, Vorden

Vragen die je misschien nog hebt:

Voor honden vanaf 18 weken tot en met senior. We gaan geen belastende dingen doen zoals springen. Er kan rekening gehouden worden met leeftijd en of eventuele blessures.

Nee, we gaan vooral leuke creatieve oefeningen doen, parcoursen doorlopen en aan de slag met zoekwerk. Wel is het zo dat wanneer je iets met je hond doet wat hij of zij leuk vindt. Dit bijdraagt aan de focus op jou en het samenwerken.

Je hond moet enigszins de aandacht bij jou kunnen houden in een groep. Als je hond een korte zit en blijf beheerst is dit mooi meegenomen. Heb je nog niet eerder een groepsles bij mij gevolgd? Dan spreken we eerst individueel af om te kijken of dit wel een geschikte cursus voor jullie is. 

De lessen zijn buiten bij een miezerregen of de voorspelling van korte buien gaan de lessen gewoon door. Bij extreme warmte, extreme wind of neerslag neem ik contact op en schuiven de lessen een week op. 

Jazeker, kom gerust samen naar de lessen. Meer dan 2 personen is niet altijd pracktisch. Je hond is dan teveel bezig met alle mensen om hem heen. Willen er meerdere gezinsleden mee naar de lessen dan is het handig om per week af te wisselen.

Hondenschool-Regina-Sjef

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje!