Sport en spel cursus 

Inhoud cursus
In deze cursus  gaan vooral veel leuke dingen doen, we zetten een parcours neer waarbij we bezig gaan met het lichaamsbesef van je hond en het samenwerken tussen hond en eigenaar. Ook hebben we diverse leuke snuffelspelletjes en gaan we een deel van de lessen aan de slag met detectie (zoekwerk). Doordat je in het parcours samen moet werken met je hond bouw je aan jullie vertrouwensband en zie je dat je hond vaak meer op je gefocust raakt. Voor pubers is dit ook zeker een leuke cursus. 

Plezier tussen hond en eigenaar staan voorop in mijn lessen. De oefeningen zijn leuk en ook zeker met een doel. De cursus past bij mensen die wat leuks met hun hond willen doen, ik vind plezier en succes belangrijker dan een hoog nivo. We doen geen dingen op snelheid maar we gaan juist bewust bezig met het lichaamsbesef van de hond.

We werken in kleine groepjes van ongeveer 4 honden. Honden vanaf ongeveer 5 maanden zijn welkom. 

Ik wil geen corrigerende middelen in mijn lessen zien. Dus geen slipketting, antitrektuig etc. Graag een gewoon tuig of halsband en een vaste lijn. 

Ken ik jou en je hond nog niet? Dan spreken we eerst een privéles af.
let op ! in 2024 bestaat de cursus uit 8 lessen! 

Deze cursus start op:
Dinsdagavond 19 maart 19.00 uur ( nog 1 plek)
Dinsdagavond 19 maart 20.00 uur (vervolg groep) 
zondag  7 april 12.00 uur start nieuwe groep

Bij slecht weer schuiven de lessen een week op. Als de cursus afgerond is start er bij genoeg aanmeldingen een nieuwe groep
(cursus gaat door bij minimaal 3 deelnemers)
kosten voor 8 lessen: 130 euro 
inschrijven kan via mail: wijzeroverjehond@hotmail.com of app 06-52073216


Vragen? neem gerust contact op!