Sport en spel cursus 

Inhoud cursus
In deze cursus blijven diverse gehoorzaamoefeningen een rol spelen maar we gaan vooral veel leuke dingen doen, we zetten een parcours neer waarbij we bezig gaan met het lichaamsbesef van je hond en het samenwerken tussen hond en eigenaar. Ook hebben we diverse leuke snuffelspelletjes en gaan we 1 of 2 lessen besteden aan detectie (zoekwerk). Doordat je in het parcours samen moet werken met je hond bouw je aan jullie vertrouwensband. 

Plezier tussen hond en eigenaar staan voorop in mijn lessen. De oefeningen zijn leuk en ook zeker met een doel. De cursus past bij mensen die wat leuks met hun hond willen doen, ik vind plezier en succes belangrijker dan een hoog nivo. We doen geen dingen op snelheid maar we gaan juist bewust bezig met het lichaamsbesef van de hond.

We werken in kleine groepjes van ongeveer 4 honden. Je hond kan meedoen vanaf ongeveer 6 maanden leeftijd. Jullie hoeven niet perse een eerdere cursus bij mij gevolgd te hebben maar het is wel handig als je hond wat basis oefeningen kent. 

Ik wil geen corrigerende middelen in mijn lessen zien. Dus geen slipketting, antitrektuig etc. Graag een gewoon tuig of halsband en een vaste lijn. 

Bij vragen overleg gewoon even met me! Ben je gewend met slipketting te trainen en denk je dat je hond zonder deze ketting niet te houden is of kent je hond nog helemaal geen basisgehoorzaamheid is het handig om eerst een privéles af te spreken. 

Deze cursus word gegeven op:
Start nieuwe groep op zaterdag 8 januari 11.oo uur 
Start nieuwe groep vrijdag 21 Januari om 10.00 uur 

Bij genoeg aanmeldingen kunnen er nieuwe groepen starten om Vrijdagmorgen, zaterdagmorgen, Dinsdagavond of Zondag
wanneer er interesse is in een sport en spel cursus kun je het beste even mailen of appen dan doe ik bericht als er genoeg aanmeldingen zijn. 

Bij slecht weer schuiven de lessen een week op. Als de cursus afgerond is start er bij genoeg aanmeldingen een nieuwe groep
(cursus gaat door bij minimaal 3 deelnemers)
kosten voor 5 lessen: 80 euro 
inschrijven kan via mail: wijzeroverjehond@hotmail.com of app 06-52073216


Vragen? neem gerust contact op!