Samen leuk bezig blijven

Sport en spel vervolg

Sport en spel vervolglessen

Wanneer jullie de sport en spel cursus gevolgd hebben kun je jezelf opgegeven voor de flexibele vervolglessen. 

Je kunt deze inplannen per 3,5 of 10 lessen. Uit een lijstje van datums kies jij zelf de datums die je erbij wilt zijn. Dit hoeft niet aansluitend te zijn maar ik wil bij opgeven wel weten welke lessen je komt. Er zullen steeds weer datums toegevoegd worden. Als we door weersomstandigheden een les moeten annuleren kun je daarna een nieuwe Datum kiezen.

We herhalen de oefeningen uit de eerdere lessen en zullen regelmatig ook nieuwe dingen doen. 

Hoe zou het voor je zijn als:

Ja, dit is OOK voor jou weggelegd en daar ga ik je bij helpen!

Wat mijn klanten zeggen:

Voor meer plezier met je hond, wordt wijzer over je hond

Ik ga je hierbij helpen

Hier ga je al wat over de oplossing vertellen. Vertel ook hoe je tot die oplossing bent gekomen, bijv: kun je kort vertellen wat jouw verhaal is? Wat je misschien zelf al hebt overwonnen, hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt?

Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen, of hoe je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst.

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Stap 2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Stap 3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Wat gaan we doen?

In de sport en spel cursus

Doe jij mee?

op dit moment zijn de lessen op zondag 12.00 uur. Bij genoeg animo zal er ook een avondgroep ingepland woorden. Laat het gerust weten als er interesse is.

2 juni zoekwerk VOL

9 juni parcours

23 juni zoekwerk VOL

7 juli parcours VOL

14 juli zoekwerk

28 juli parcours

4 augustus zoekwerk

18 augustus zoekwerk

25 augustus parcours

8 september parcours

15 september zoekwerk

22 september zoekwerk

Sport en spel vervolg

Sport en spel vervolg

Sport en spel vervolg

€ 160

Groepslessen vinden plaats op de Waterdijk 1a in Beltrum. 

regio : Beltrum, Eibergen, Haarlo, Neede, Ruurlo, Borculo, Groenlo, Lichtenvoorde, Lochem, Vorden

Vragen die je misschien nog hebt:

Voor honden vanaf 18 weken tot en met senior. We gaan geen belastende dingen doen zoals springen. Er kan rekening gehouden worden met leeftijd en of eventuele blessures.

Nee, we gaan vooral leuke creatieve oefeningen doen, parcoursen doorlopen en aan de slag met zoekwerk. Wel is het zo dat wanneer je iets met je hond doet wat hij of zij leuk vindt. Dit bijdraagt aan de focus op jou en het samenwerken.

Je hond moet enigszins de aandacht bij jou kunnen houden in een groep. Als je hond een korte zit en blijf beheerst is dit mooi meegenomen. Heb je nog niet eerder een groepsles bij mij gevolgd? Dan spreken we eerst individueel af om te kijken of dit wel een geschikte cursus voor jullie is. 

De lessen zijn buiten bij een miezerregen of de voorspelling van korte buien gaan de lessen gewoon door. Bij extreme warmte, extreme wind of neerslag neem ik contact op en schuiven de lessen een week op. 

Jazeker, kom gerust samen naar de lessen. Meer dan 2 personen is niet altijd pracktisch. Je hond is dan teveel bezig met alle mensen om hem heen. Willen er meerdere gezinsleden mee naar de lessen dan is het handig om per week af te wisselen.

Hondenschool-Regina-Sjef

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje!