Wandelen weer leuk maken

Wandelen zonder trekken

Wandelen zonder trekken

Wandelen met je hond doe je over het algemeen best veel. Hoe fijn zou het zijn als je hond niet aan de lijn trekt maar het leuk vind om naast jou mee te lopen. 

Hoe zou het voor je zijn als:

Ja, dit is OOK voor jou weggelegd en daar ga ik je bij helpen!

Wat mijn klanten zeggen:

Voor meer plezier met je hond, wordt wijzer over je hond

Ik ga je hierbij helpen

Hier ga je al wat over de oplossing vertellen. Vertel ook hoe je tot die oplossing bent gekomen, bijv: kun je kort vertellen wat jouw verhaal is? Wat je misschien zelf al hebt overwonnen, hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt?

Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen, of hoe je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst.

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Stap 2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Stap 3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Het resultaat

Na de cursus wandelen zonder trekken:

Gaan wij samen aan de slag?

Wandelen zonder trekken.

De eerstvolgende groepscursus start bij genoeg animo op :

 zaterdag 15 juni 9.00 uur

De lessen zijn op 15 en 22 juni, 6 juli. 

 

Wandelen zonder trekken groep

€ 69,-

Wandelen privé

€ 170,-

Groepslessen vinden plaats op de Waterdijk 1a in Beltrum. Privélessen kunnen zowel in Beltrum plaatsvinden maar ook aan huis of in andere praktijksituaties. reiskosten tot 10 km inbegrepen woon je verder? reken ik 0,35ct per gereden kilometer.

Plaatsen waar ik kom zijn o.a. : Beltrum, Eibergen, Haarlo, Neede, Ruurlo, Borculo, Groenlo, Lichtenvoorde, Lochem, Vorden

Vragen die je misschien nog hebt:

De vervolgcursus is een vervolg van de pubercursus. Je hond is minimaal 32 weken oud als je aan deze cursus begint. een maximumleeftijd zit er niet echt aan. Ook volwassen honden zijn welkom. Je hond dient bij aanvang al wel wat basisvaardigheden te kennen. Heb je nog geen cursus hier gevolgd overleg dan even wat een passende groep is. 

Jazeker, we zullen even overleggen van welke hondenschool je komt en wat een handige overstap is. Vaak is het aan te raden of noodzakelijk eerst een keer een privéles af te spreken. 

Voor de Vervolgcursus heb je nodig:

  • Je hond aan een halsband of met een tuig en een vaste riem. (dus géén flexiriem of slip/wurgkettingen)
  • beloningsvoertjes 
  • Motivatie om er samen wat leuks van te maken!

Als jullie je inschrijven ontvang je van mij ook een bevestigingsbericht waar in staat wat je allemaal mee moet nemen.

De lessen zijn buiten bij een miezerregen of de voorspelling van korte buien gaan de lessen gewoon door. Bij extreme warmte, extreme wind of neerslag neem ik contact op en schuiven de lessen een week op. 

Jazeker, kom gerust samen naar de lessen. Meer dan 2 personen is niet altijd pracktisch. Je hond is dan teveel bezig met alle mensen om hem heen. Willen er meerdere gezinsleden mee naar de lessen dan is het handig om per week af te wisselen.

Hondenschool-Regina-Sjef

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje!