Cursus Zoekwerk 
Tijdens deze leuke cursus Zoekwerk ga je ontdekken wat de mogelijkheden van de hondenneus zijn. We gaan de honden leren om een specifieke geur te zoeken. We maken gebruik van bakjes, dakjes en potten waar we de aangeleerde geur in gaan verstoppen. Ook maken we gebruik van de omgeving en verstoppen we onze geurbron met behulp van een klein spoortje in het gras of bos. 
Werken met de neus zorgt voor mentale uitdaging en vermoeidheid. Succes ervaringen helpen de hond meer zelfvertrouwen krijgen en zoekwerk is leuk omdat je samenwerkt met je hond.


De cursus zoekwerk in groepsverband bestaat uit 5 lessen bij mij op het trainingsveld of in de weide in Beltrum. Bij de individuele lessen kunnen we ook naar een bos locatie.

kosten voor de groepscursus zijn 85 euro per deelnemende hond incl. geurbron en benodigde bakjes.  Heb je deze zelf nog omdat je de cursus eerder bij mij gedaan hebt zijn de kosten 80 euro. De lessen duren 45 minuten
Start nieuwe groep: 

Basiscursus zoekwerk

woensdag 20 maart 19.30 uur

vervolgcursus:
zondag 25 februari 12.00 uur


Graag zie ik de honden met een goedpassend tuig tijdens deze lessen of gewone halsband.

komt deze dag en tijd je niet uit? of heb je liever privéles? Ook dat is mogelijk.  We plannen dan 5 lessen in van ongeveer 30 minuten de kosten zijn 145 euro incl. geurbron.