DE LEUKSTE HONDENHOBBY

Zoekwerk

geurdetectie-hond

Zoekwerk

In de zoekwerk cursus leren we de hond om een geur te zoeken. Deze geur verstoppen we ergens onder of hangen we ergens op. We kunnen de geur ook door middel van een spoortje in de weide verstoppen waarbij we stukjes speuren met de hond. 

De honden worden er steeds beter in en de geurbron die we gebruiken kunnen we steeds kleiner maken. 

alle honden kunnen dit ongeacht de leeftijd. Je hond leert zich steeds langer te concentreren tijdens de zoekacties. Zoeken en snuffelen ontspant dus dit is een erg leuke manier om je hond mentaal moe te maken en uit te dagen.  

Het leukste aan de cursus vind ik dat je er zelf makkelijk mee verder kunt thuis. 

Hoe zou het voor je zijn als:

Ja, dit is OOK voor jou weggelegd en daar ga ik je bij helpen!

Wat mijn klanten zeggen:

Voor meer plezier met je hond, wordt wijzer over je hond

Ik ga je hierbij helpen

Hier ga je al wat over de oplossing vertellen. Vertel ook hoe je tot die oplossing bent gekomen, bijv: kun je kort vertellen wat jouw verhaal is? Wat je misschien zelf al hebt overwonnen, hoe je daar nu anderen mee helpt en welke resultaten je daarmee bereikt?

Door hier te vertellen hoe jij van A naar B bent gekomen, of hoe je anderen hierbij geholpen hebt, laat je zien dat het ook anders kan en dit ook voor hen werkelijkheid kan worden. Heb het nog niet over de praktische zaken, maar puur de situatie en emotie erachter. Schrijf geen hele lappen tekst.

Vertel hier dat dit ook voor de lezer werkelijkheid worden. Zeg bijvoorbeeld: “hoe zou het zijn als jij ook X ervaart met jouw dier?”. Zorg dat ze aan het eind van dit blok denken: “JA, dit wil ik ook! Help mij hierbij!”

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Stap 2

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Stap 3

Beschrijf hier wat deze stap inhoudt en wat je hier praktisch met je klant tijdens deze stap zal doen.

Wat gaan we doen?

In de zoekwerk cursus

Gaan wij samen aan de slag?

De zoekwerkcursus in groepsverband is wekelijks op dezelfde dag/tijd. Dit met uitzondering van feestdagen en enkele vakantie en bijscholingsdagen. Bij inschrijven ontvang je de exacte data’s.

De eerstvolgende zoekwerk groep start op:

Zaterdag 15 juni 10.00 uur 

Basiscursus zoekwerk

€ 90,-

Zoekwerk plus

€ 125,-

Zoekwerk privé

€ 150,-

Groepslessen vinden plaats op de Waterdijk 1a in Beltrum. 

regio : Beltrum, Eibergen, Haarlo, Neede, Ruurlo, Borculo, Groenlo, Lichtenvoorde, Lochem, Vorden

Vragen die je misschien nog hebt:

Honden van alle leeftijden kunnen zoekwerk lessen volgen. onder de 18 weken zijn privélessen handiger. We kunnen dan iets meer het tempo van de pup aanhouden. 

Nee, we gaan op een ontspannen manier gebruik maken van de hondenneus. Samen leuke dingen doen draagt wel bij aan de band tussen jou en je hond.

Je hond moet enigszins de aandacht bij jou kunnen houden in een groep. Als je hond een korte zit en blijf beheerst is dit mooi meegenomen. Heb je nog niet eerder een groepsles bij mij gevolgd? Dan spreken we eerst individueel af om te kijken of dit wel een geschikte cursus voor jullie is. 

De lessen zijn buiten bij een miezerregen of de voorspelling van korte buien gaan de lessen gewoon door. Bij extreme warmte, extreme wind of neerslag neem ik contact op en schuiven de lessen een week op. 

Jazeker, kom gerust samen naar de lessen. Meer dan 2 personen is niet altijd pracktisch. Je hond is dan teveel bezig met alle mensen om hem heen. Willen er meerdere gezinsleden mee naar de lessen dan is het handig om per week af te wisselen.

Hondenschool-Regina-Sjef

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje!